Lengyel Péter-könyvek a boltokban és a neten

Lengyel Péter rejtőzködő szerző, nincs vagy csak kevéssé van jelen a sajtóban és az irodalmi életben. Nem szerepel óriásplakátokon, és nem tőle hangos tévé-rádió. Ám könyvei jó része beszerezhető, hogy hol és hogyan, abban nyújt segítséget az alábbi gyűjtemény.

A Jelenkor Kiadónál, 2004-ben, harmadik, javított kiadásként megjelent Macskakő kapható a Libri boltjaiban és weboldalán, de ugyanez antikváriumpéldányban az Antikvarium.hu-n is megvásárolható. Akinek az 1988-as, Szépirodalmi Kiadónál napvilágot látott könyvre  fáj a foga, ez utóbbi helyen megtalálja.

A Cseréptörés 1978-as, 1985-ös és 1996-os kiadása is fellelhető - azonnal megvásárolhatóak a kínált példányok - az Antikvarium.hu website-on. Előjegyzésre is van lehetőség az Antikva.hu oldalon.

A Rondó, a Mellékszereplők és az Ogg második bolygója (1969, 1984) kaphatóak az Antikvarium.hu weboldalon. De az Ogg az Antikva.hu-n elő is jegyeztethető.

A Két sötétedés, a Holnapelőtt és a Búcsú két szólamban e pillanatban csak eljőjegyeztethető az Antikvarium.hu-n. A Holnapelőtt az Antikva.hu-n is.

A Cobblestone (Macskakő angolul) megrendelhető az Amazon.com oldalon, 2-4 héten belül hozzájuthat, aki olvasni szeretné.